Despre Noi

Excelsior Corporate Solutions a fost înfiinţată cu misiunea de a furniza partenerilor nostri solutii lingvistice de cea mai bună calitate, pentru principalele limbi de circulatie internationala.

Cautam sa imbunatatim permanent calitatea serviciilor oferite, sa ne optimizam mijloacele de comunicare, procedurile interne şi fluxul de lucru astfel incat sa venim in intampinarea necesitatilor clientilor nostri, construind astfel parteneriate de lungă durată.

Calitatea serviciilor furnizate, atentia pentru detalii si orientarea catre rezultate, împreuna cu numărul mare de domenii lingvistice acoperite, toate acestea ne recomanda drept o solutie relevanta pe piaţa traducerilor din România.

Cerintele partenerilor nostri de afaceri sunt extrem de importante pentru noi, de aceea fiecare proiect lingvistic este preluat, urmarit si definitivat de catre un consultant dedicat, oferind astfel companiei client control total asupra comenzii plasate.

Standardele operaţionale ale Excelsior Corporate Solutions se bazează pe un management de proiect riguros şi pe asigurarea calităţii. Managerii noştri de proiect se asigură în permanenţă, de la momentul alcătuirii echipei de traducători şi până la finalizarea proiectului, că solicitarea dumneavoastră este solutionata eficient şi predată la timp.

Astfel, pentru a va putea furniza servicii de inalta calitate, urmăm o metodologie precisă, bazată pe controlul in amanunt al fiecarui pas al proiectului, incluzând participarea unor consultanţi specialişti in acele etape in care expertiza lor este indispensabila.

Pe scurt, fiecare comanda – indiferent de tipul ei – este onorata dupa ce in prealabil se parcurg cei 5 pasi ai procedurii noastre de lucru:

  • Assessment
  • Documentare
  • Project managing
  • Verificare
  • Finalizarea comenzii

Cu o paleta de servicii ce cuprinde peste 30 de limbi straine, Excelsior Corporate Solutions va pune la dispozitie resurse umane experimentate, proceduri clare si o abordare profesionista, totul orientat catre inlesnirea administrarii proiectelor dumneavoastra.

Personalul nostru dedicat va sta la dispozitie pentru a va furniza servicii de traducere, interpretariat, translator lease, audit lingvistic si consultanta lingvistica de înaltă calitate pentru domenii de specializare ca juridic, economic, financiar, bancar, tehnic, auto, IT, medical, etc, urmarind ca prin eficacitate, eficientizarea costurilor si micsorarea timpilor de raspuns sa ne afirmam drept solutia optima pentru rezolvarea necesitatilor de ordin lingvistic ale companiei dumneavoastra.